MANA MANA WEST

MANA MANA WEST Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 13 reviews
25 Feb 2021 at 21:23 in afgelopen 5 jaar moet ik zeggen dat jullie de beste zijn in wat ik tot nu toe besteld heb waar dan ook! wat een goede keuken! heerlijk... word vaker bestellen
24 Feb 2021 at 10:25 Ik had de bestelling vroeg gedaan en voor later op de avond gepland, en toch was de bezorging alsnog ruim een kwartier later dan de geplande tijd. Ook zou er een tweede portie falafel gratis bij zitten vanwege een actie, maar die hebben we niet gekregen
10 Jan 2021 at 22:25 Bezorger kon (alweer) ons huis niet vinden; het eten was daarom koud. Jammer; waarschijnlijk zou het warm best lekker zijn geweest; koud niet zo
7 Jan 2021 at 10:48 Eten was goed, maar bleek bij bezorging afgekoeld.
29 Dec 2020 at 21:15 Bezorging heeft langer dan 60 min geduurd. En dat voor een gewone dinsdagavond. Eten was lauw tegen koud aan. Extra bestelde pittabrood was niet meegeleverd. Erg jammer allemaal.
28 Dec 2020 at 22:08 Heel erg lekker!!!
24 Dec 2020 at 21:52 Waanzinnig lekker. De baba is het helemaal!
13 Dec 2020 at 15:27 So good!!
11 Dec 2020 at 14:37 Wij hadden de aubergine en bloemkool. De aubergine had zo een intense rooksmaak dat je verder niets meer proefde. Het ontbreken van een pita broodje bij bestelling van een groentegerechten vond ik ook een teleurstelling. Kortom, niet voor herhaling vatbaa
10 Dec 2020 at 17:31 Heerlijk!! Maar niet goedkoop